Чи варто перейти на електромобіль?

Все про чоловічі захоплення — спорт, техніка, автомобілі та інше.
Петренко

Чи варто перейти на електромобіль?

Повідомлення Петренко »

Думаю перейти на електромобіль, але є сумніви. Наскільки це вигідно? Чи достатньо зарядних станцій для подорожей? І чи справді вони такі екологічні, як кажуть?
Твій Син

Re: Чи варто перейти на електромобіль?

Повідомлення Твій Син »

Електромобіль буде чудовим рішенням, якщо у вас є доступ до зарядки вдома або біля роботи. Економія на паливі відчутна, особливо зараз, коли ціни на бензин і дизель сильно зросли. Щодо екології, вони справді менше шкодять довкіллю, але треба врахувати, як виробляються і утилізуються батареї.
Петренко

Повідомлення Петренко »

А як щодо обслуговування? Чи дійсно його простіше проводити, ніж для авто з ДВЗ? Чув, що батарея може зношуватися з часом, це правда?
Katrina

Повідомлення Katrina »

Мій чоловік вже кілька років їздить на електромобілі, і я можу сказати, що це набагато простіше, ніж з авто на бензині. Обслуговування мінімальне — немає потреби в заміні оливи чи свічок. Батарея, звісно, з часом втрачає ємність, але це не є великою проблемою, якщо правильно заряджати та уникати перегріву. У нашому регіоні зарядних станцій вже досить багато, і з кожним роком їх стає більше.
savchuk

Повідомлення savchuk »

Якщо ви плануєте поїздки по місту то так, якщо плануєте їздити на довгі дистанції то варто подумати наскільки буде зручно заправлятись. Загалом електромобілі економні, але через те що зараз в Україні перепади з електрикою то це не завжди зручно.
Відповісти