Підкажете нормальний автосервіс у Дніпрі?
Підкажете нормальний автосервіс у Дніпрі?
Хлопці, потрібна порада! Моя ластівка почала чхати й кашляти – то двигун сіпає, то щось гримить під капотом. Уже до одного "майстра" з'їздив, сказав, що все зробив, але проблема не зникла. Зараз навіть боюсь кудись їхати, щоб не втрапити на ще одного горе-ремонтника. Може, підкажете нормальний автосервіс у Дніпрі?
Re: Підкажете нормальний автосервіс у Дніпрі?
Минулого місяця мою машину так "відремонтували", що я ще два тижні їздила із новими проблемами. Начебто гроші заплатила, а двигун і далі трясеться. Знаєш, тепер думаю – краще трохи переплатити, але звернутися до перевірених спеціалістів. Бо ці гаражні умільці таке можуть намутити, що потім ніякий сервіс не врятує.
О, а я якраз знаю одного майстра, який реально шарить у двигунах. Він мені не раз виручав, навіть коли всі інші руками розводили. Але його треба через знайомих шукати – рекламу він не дає, тільки сарафанне радіо. Якщо цікаво, можу скинути номер в приват. Але одразу попереджаю – до нього черга, як до стоматолога перед святами!
Слухайте, якщо вам потрібен реально перевірений автосервіс у Дніпрі https://premium-avto.com/ , то можу порадити Premium Avto. Вони мені машину повністю перебрали – і двигун зробили, і ходову підлатали. Майстри там не лише з руками, але й із головою – все пояснять, покажуть, ще й гарантію дадуть. І що важливо – дотримуються термінів. Сказали, що зроблять за три дні – і дійсно зробили. Та й ціни не захмарні, хоча це не гаражний варіант. Так що якщо хочеш, щоб машину зробили якісно і без сюрпризів, раджу саме їх.