Чи можна давати ібупрофен для дітей?

Дискусії про здоров'я, красу та догляд за собою.
Katrina

Чи можна давати ібупрофен для дітей?

Повідомлення Katrina »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна давати ібупрофен для дітей при температурі, якщо дитина вже приймала жарознижуючі препарати, але температура знову піднялася? Мені сказали, що не можна поєднувати різні жарознижувальні ліки, але я не зовсім розумію, чи це справді так. Ситуація така, що малюк вже приймав парацетамол, але температура знову піднялася, і я не знаю, чи можна застосувати ібупрофен, щоб допомогти йому. Можливо, є ще інші методи безпечного зниження температури у дітей? Буду вдячна за поради!
Galina

Re: Чи можна давати ібупрофен для дітей?

Повідомлення Galina »

Існують певні рекомендації щодо застосування ібупрофену для дітей, і в будь-якому випадку перед його використанням краще проконсультуватися з педіатром. Загалом, якщо температура тримається понад 38,5°C, можна дати дитині ібупрофен, але тільки якщо попередні жарознижувальні препарати не дали потрібного ефекту.
Петренко

Повідомлення Петренко »

Важливо пам'ятати, що не слід перевищувати добову дозу, інакше це може призвести до побічних ефектів. Існує безліч варіантів жарознижувальних засобів, і деякі з них можуть бути більш підходящими для вашої дитини, залежно від її віку та індивідуальних особливостей.
Твій Син

Повідомлення Твій Син »

Так, дійсно, існують певні правила при застосуванні жарознижувальних ліків для дітей. Ібупрофен для дітей https://darnytsia.ua/catalog/ibuprofen-darnitsya можна використовувати, але тільки за умови, що минуло більше 4 годин після прийому попереднього препарату. Не можна одночасно давати два жарознижувальних препарати, тому, якщо температура піднялася повторно, треба почекати деякий час і лише потім використовувати ібупрофен. Він також має протизапальні властивості, тому може бути корисним не лише при високій температурі, а й при болях або запальних процесах.

Зображення
Відповісти